Втрати продовольства як індикатор збалансованості інноваційних процесів у продовольчому ланцюгу
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202003072 О.В. КОВАЛЕНКО, д
ЦИТУВАТИ
- 259 Переглядів
- Економіка АПК - Том 27, № 3, 2020
-
Ключові слова: Продовольчий ланцюг; втрати харчових продуктів; відходи виробництва харчових продуктів; харчова промисловість; інноваційні процеси; модернізація.
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202003072 О.В. КОВАЛЕНКО, д
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: Хліб; ринок хлібобулочних виробів; європейські країни; виробництво; експорт; купівельна спроможність.
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202007054
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: ефективність; інноваційна діяльність; сталий розвиток; рівень технологічності; коефіцієнт інтенсивності витрат; харчова промисловість
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202105046
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: продовольча система; хлібопекарська галузь; ємність ринку; хліб; якість; пшениця; борошно; жито
ЦИТУВАТИ