Перспективи підвищення рівня інноваційної активності молокопереробних підприємств
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202202020
ЦИТУВАТИ
- 10.04.2022
- 314 Переглядів
- Економіка АПК - Том 29, № 2, 2022
Національний університет харчових технологій
01033, вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна
Ключові слова: молоко; молочна продукція; інновації; виробництво; переробка
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202202020
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: підприємство, організація, ринок, молоко, молокопродукція, система, стандарт, якість, безпека
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202111104
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: молоко; молокопродукція; виробництво; витрати; ефективність; рентабельність; фінансова стійкість; прибуток
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202110030
ЦИТУВАТИ