Потенціал ринку вина в Україні
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202009017
ЦИТУВАТИ
- 267 Переглядів
- Економіка АПК - Том 27, № 9, 2020
Доктор економічних наук, професор
Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»
03127, вул. Героїв Оборони, 10, м. Київ, Україна
Ключові слова: Потенціал; ринок; вино; споживання; попит; пропозиція.
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202009017
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: молоко; молочна продукція; інновації; виробництво; переробка
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202202020
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: зернові культури; виробництво; витрати; ефективність; рентабельність; ціна
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202106054
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: молоко; виробництво; реалізація; молокопродукти; споживання; інвестиції
https://doi.org/10.32317/2221-1055.201912016
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: Ключові слова: молоко; виробництво; переробка; молокопродукти; споживання; експорт; імпорт; доходи домогосподарств; еластичність попиту
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: молоко; виробництво; розподіл; самозабезпечення; постачання; обсяг реалізації; ціна; якість; ефективність
ЦИТУВАТИ
Ключові слова: розвиток сільських територій; інтегральний показник; індекс економічної ефективності; індекс соціальної ефективності; індекс екологічної ефективності
https://doi.org/10.32317/2221-1055.202304049
ЦИТУВАТИ